OHL-aanvaller helemaal verlost van vervelende schouderblessure: "Goed op weg om opnieuw de oude te worden"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 1 reacties
OHL-aanvaller helemaal verlost van vervelende schouderblessure: "Goed op weg om opnieuw de oude te worden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voorlopig moet hij het nog met invalbeurten stellen, maar met Olivier Myny heeft OHL-coach Nigel Pearson een extra troef om uit te spelen in de Leuvense voorlinie. De vleugelspeler is blij, want zijn schouderblessure is helemaal verleden tijd.

In de 4-1 zege tegen Tubeke kreeg Myny een klein halfuurtje speeltijd. "We hebben het als team goed gedaan", analyseerde de ex-speler van Waasland-Beveren. "Het is een bewogen week geweest. Iedereen is er vol voor gegaan en het was belangrijk dat we die 3 punten eindelijk thuis hielden. Blij dat het eindelijk gelukt is. Als team hebben we goed gereageerd na die gelijkmaker."

Zelf gaat het steeds beter met de vinnige vleugelaanvaller. Myny was meerdere weken out door een vervelende schouderblessure. "Ik voel mij goed", bevestigde hij. "Ik ben goed op weg om opnieuw de oude te worden. De blessure is verleden tijd. Als ik duik, laat ik mij toch al vallen, dus...", lachte Myny.

Opluchting

"Natuurlijk hoop ik dat ik steeds meer mag spelen. Maar het is aan de trainer om te beslissen. Ik geef mij volledig voor de ploeg."

"Dat de opluchting groot is? Het zal wel zijn. We hebben lang genoeg moeten wachten op deze eerste thuiszege. Maar het wachten heeft geloond. Hopelijk zijn we nu vertrokken", besluit Myny. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties