Björn Engels weet hoe Club Brugge kan winnen in Monaco
Redactie
| 5 reacties

Björn Engels weet hoe zijn ex-ploeg Club Brugge kan winnen in Monaco

Björn Engels weet hoe Club Brugge kan winnen in Monaco

Club Brugge beschikt over veel leermaterialen voor het vak 'hoe klop je AS Monaco?' De Monegasken blijven in crisis en verloren afgelopen weekend weer tegen Reims (1-0). Björn Engels kan dus als geen ander enkele last-minute tips meegeven aan zijn ex-ploeg.

Reims is een promovendus in de Ligue 1, maar had weinig problemen tegen Monaco. "Monaco creëerde nauwelijks kansen tegen ons. Ze zijn nog altijd op zoek naar een vast systeem en Club kan daarvan profiteren", zegt Reims-verdediger en ex-Bruggeling Björn Engels in Het Nieuwsblad.

"Ik denk niet dat ze aanvallend spectaculair sterker voor de dag zullen komen, al verwacht ik wel dat Falcao zal starten. Die was tegen ons maar invaller. Vermoedelijk werd hij gespaard met oog op Club."

Vanaken en Wesley

Wie het verschil moet maken bij Club Brugge? "Als je naar de vorige wedstrijden van Club kijkt, was het toch meestal Hans die de beslissende pass gaf. Met een beer als Wesley in de spits zijn er dan mogelijkheden, zeker tegen dit Monaco. De verdedigers gaven een twijfelende indruk. Er zal zeker ruimte komen in hun rug en daar moet Club van profiteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties