Degryse en De Vlieger over sarcastische reactie van Vanhaezebrouck: "Als je hem A vraagt, antwoordt hij B"

Redactie
| 7 reacties
Degryse en De Vlieger over sarcastische reactie van Vanhaezebrouck: "Als je hem A vraagt, antwoordt hij B"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sven Kums was de matchwinnaar voor Anderlecht. De ex-Gouden Schoen scoorde tegen AA Gent twee keer. Na afloop reageerde coach Hein Vanhaezebrouck met het nodige sarcasme.

"Voor de 'kenners' is dit misschien de grote terugkeer van Sven Kums", zei Vanhaezebrouck in zijn gekende stijl. "Hij heeft echter al veel betere wedstrijden gespeeld dan vandaag. Ik denk dat Kums maar op 60% speelde." (Lees er HIER meer over)

De opvallende woorden kwamen ook in Sports Late Night ter sprake. "Ik denk dat Kums nog vaker last mag hebben aan zijn rug", zei Geert De Vlieger. "Als je aan Hein A vraagt, gaat hij toch B antwoorden. Hij vroeg efficiëntie van zijn spelers, die heeft hij nu toch gekregen?"

"Ik heb liever dat Kums dit soort dingen probeert"

"Deze Kums is niet te vergelijken met die van Gent", vond Marc Degryse. "Hij vertolkte daar een heel andere rol, met Neto naast zich. Ik heb liever dat hij dit soort dingen probeert. Efficiëntie is onderdeel van een middenvelder."

"Het moeten niet altijd tien à vijftien doelpunten zijn, maar een middenvelder die scoort, is wel een meerwaarde. Hein klaagt er soms over dat Anderlecht goed speelt en zijn kansen niet afmaakt. Nu heb je wél iemand. Laat hem maar op 60 procent spelen", besloot Degryse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties