Malinwa in de wolken met winst in eerste periode, maar ze zien enorme valkuil: "Voorbije jaren is dat nooit gebeurd in 1B"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 5 reacties
Malinwa in de wolken met winst in eerste periode, maar ze zien enorme valkuil: "Voorbije jaren is dat nooit gebeurd in 1B"
Foto: © photonews

KV Mechelen pakte de eerste periode in de Proximus League en is zo al zeker van de finale om promotie aan het einde van het seizoen. Toch rekenen ze zich bij Malinwa nog niet al te rijk. Ze zien zelfs een belangrijke valkuil.

"Dit was voor ons een eerste, belangrijk doel. Maar we zijn er natuurlijk nog niet, we zijn nog lang geen kampioen", klonk het bij Rob Schoofs. "We moeten nu verder werken en ook er in de tweede periode meteen staan."

"Daarom dat het goed is dat we onze reeks kunnen vasthouden hebben tegen Union, dat geeft vertrouwen. Want we zijn er nog niet: de voorbije jaren won de ploeg die de eerste periode won nooit de uiteindelijke finale."

Opletten voor decompressie

Ook Wouter Vrancken was duidelijk: "We moeten nu opletten voor de decompressie. We mogen hier eventjes van genieten, maar vanaf dinsdag moeten we vol de wedstrijd tegen Lommel beginnen voor te bereiden."

"Ons doel is nu ook de tweede periode te pakken", pikte Tim Matthys in. "Zo kunnen we vermijden dat we nog een finale moeten spelen. We zijn heel blij met wat we al hebben laten zien de voorbije weken, maar willen op dat elan doorgaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (T) Betfirst
OH Leuven OH Leuven 02/08 Beerschot Beerschot

Nieuwste reacties