Zure nederlaag voor OHL, maar... "Ik begrijp niet dat we hebben doorgespeeld"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 5 reacties

Joeri Dequevy wilde de wedstrijd tegen Union niet uitspelen door de mist

Zure nederlaag voor OHL, maar... "Ik begrijp niet dat we hebben doorgespeeld"
Foto: © photonews

Oud-Heverlee Leuven verdiende zeker een punt tegen Union, maar de Leuvenaars bleven met lege handen achter (1-2). Aanvaller Joeri Dequevy wilde de wedstrijd liever stopzetten door de mist.

Er hing een hele match lang een dichte mist boven het King Power at Den Dreef stadion. In de eerste helft was het nog acceptabel, maar na de pauze was het een kwartier lang zoeken naar spelers op het veld.

"In het eerste deel van de tweede helft zag je niet veel meer", vertelde Dequevy na de wedstrijd. "Ik begrijp niet dat we hebben doorgespeeld, want ik zag onze keeper niet meer vanop mijn flank. Maar we gaan dat niet als excuus gebruiken. Ik heb het ook tegen de scheidsrechter gezegd. Ik vond persoonlijk dat we moesten stoppen."

'Opnieuw een stomme goal'

OHL verdiende meer tegen de Brusselaars. "Dit is een ongelukkige nederlaag", merkte Dequevy terecht op. "We kwamen na die tegentreffer goed terug, maar dan pakten we opnieuw een stomme goal. Spijtig, want we hebben veel kansen gecreëerd. Union is een goede ploeg, maar we waren beter vandaag."

"Zelf vond ik me een goede eerste helft spelen. Beter dan de tweede, daar kwamen we te weinig in het stuk voor", aldus de vleugelspeler. "Als je vandaag gewonnen had, was een gelijkspel op Beerschot Wilrijk niet slecht geweest. Nu moeten we daar gaan winnen. Al gaan we zeker nog punten pakken als we zo blijven spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties