Ambitieuze Vanderhaeghe komt thuis in Kortrijk: "Een trainer heeft vertrouwen nodig en dat heb ik hier altijd gevoeld"

Sander De Graeve
Sander De Graeve en Redactie vanuit Kortrijk
| 1 reacties
Ambitieuze Vanderhaeghe komt thuis in Kortrijk: "Een trainer heeft vertrouwen nodig en dat heb ik hier altijd gevoeld"

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Yves Vanderhaeghe is opnieuw geland in Kortrijk. De kersverse coach sprak maandagavond uitgebreid op zijn officiële voorstelling en nam één groot sleutelwoord in de mond: vertrouwen.

De 'nieuwe' coach moest niet naar de weg vragen aan het Guldensporenstadion. "Ik ben van de streek, ik heb hier al zeven jaar gewerkt, de mensen die hier rond mij zitten zijn vertrouwde gezichten... Dat geeft vertrouwen en daarom was de keuze voor mij ook vrij gemakkelijk", sprak Yves Vanderhaeghe.

"Een trainer heeft dat wel nodig, dat vertrouwen. Hier heb ik dat altijd al gevoeld en nu dat wordt ook nu duidelijk naar buiten gebracht. Zo kan ik er weer volop tegenaan."

Ambities

"Ik heb gehoord dat ze met mij door willen gaan op lange termijn", ging Vanderhaeghe verder en dat kon voorzitter Joseph Allijns beamen. (lees hier meer)

"Het enige probleem nu is te weinig punten. We hebben de kwaliteiten om hoger te mikken. Een sterke tweede ronde bij elkaar sjotten en meedoen in de beker moeten de ambities zijn", aldus Vanderhaeghe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties