Duel tussen Beerschot Wilrijk en OHL, ex-speler van beide clubs analyseert: "Ik schat kans hoog in dat Beerschot Wilrijk tweede periode wint"

Duel tussen Beerschot Wilrijk en OHL, ex-speler van beide clubs analyseert: "Ik schat kans hoog in dat Beerschot Wilrijk tweede periode wint"
Foto: © Photonews

Kenny Thompson heeft de schoenen intussen al aan de haak gehangen, maar voor het duel tussen zijn twee ex-clubs, Beerschot Wilrijk en OHL, wil hij nog wel eens buiten komen. De voormalige verdediger weet ook welke club hij kiest als ze hem voor de keuze stellen.

Thompson voelt zich nog steeds een Rat. "Ik heb sympathie voor alle clubs waar ik heb gespeeld, maar Beerschot Wilrijk voelt toch aan als 'mijn' ploeg. De sfeer op het Kiel blijft speciaal en uniek", zegt hij in GvA.

"Met OH Leuven degradeerde én promoveerde ik. Met Beerschot won ik twee titels en ik was er in het verleden, met die bekerwinst tegen Club Brugge, ook al bij. ­Momenten die je nooit meer vergeet."

KV Mechelen is niet beter dan Beerschot Wilrijk

Hij heeft ook een voorspelling. “Het is een belangrijke match, Beerschot Wilrijk is de favoriet. De kans dat Beerschot Wilrijk de tweede periode wint, schat ik hoog in. KV Mechelen is sterk, maar daarom niet beter dan ­Beerschot Wilrijk. Union is ook ambitieus, maar is te afhankelijk van zijn aanvallers. Een finale KV Mechelen - Beerschot Wilrijk zou dan weer beslist worden op ­details."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties