Spanningen stijgen in Anderlecht tussen technische en medische staf: "Zou er dieper kunnen op ingaan, maar ga het niet doen"

Spanningen stijgen in Anderlecht tussen technische en medische staf: "Zou er dieper kunnen op ingaan, maar ga het niet doen"

De relatie tussen de verschillende departementen op Anderlecht is momenteel niet optimaal. Na het vertrek van Jochen De Coene, vroeger hoofd van de medische dienst van Anderlecht, is de relatie tussen dokter Chris Goossens en de technische staf ook niet echt schitterend.

Vanhaezebrouck kon de wetenschappelijke benadering van De Coene, die in China moderne technieken ging bestuderen, wel appreciëren. Goossens werkt meer vanuit het buikgevoel en nu de ziekenboeg overvol zit, wekt dat wel wat frustratie op.

Gisteren kreeg Vanhaezebrouck de vraag of hij een lijn ziet in al die blessures... "Er is veel tegenslag mee gemoeid en spelers zijn geblesseerd teruggekeerd van bij hun nationale ploegen. Op bepaalde zaken zou ik dieper kunnen ingaan, maar dat ga ik niet doen", zei hij met een dun lachje.

Goossens werd door Coucke naar Anderlecht gehaald als één van zijn vertrouwenspersonen, maar de spanning tussen medische en technische staf wordt er steeds groter op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties