Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties

Heel wat jongens van Cercle en Zulte Waregem in het Team van de Week

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Op speeldag 16 kregen we de ene verrassing na de andere. Zo verloren Club Brugge, Anderlecht en KRC Genk verrassend van op papier zwakkere tegenstanders. Genoeg stof voor het Team van de Week dus.

Doel

Tussen de palen was Nardi dé held voor Cercle Brugge. Hij was enorm belangrijk in de ruime stuntzege bij KRC Genk. Cercle pakte zo een mooie negen op negen.

Verdediging

Achterin kiezen we voor vier stevige verdedigers. Heylen en Walsh hielden de aanvallers van Club Brugge aan de praat, Van Damme zorgde mee voor het Antwerpse punt op Gent. Kosanovic toonde tot slot bij Standard dat hij meer speelminuten zou mogen krijgen.

Middenveld

Op het middenveld kiezen we voor erg aanvallende pionnen. Bezus was de draaischijf in de zege van STVV tegen Anderlecht, Bongonda brak voor Zulte Waregem de ban op Jan Breydel. Benson plaatsen we op de tien, hij zorgde haast eigenhandig voor de zege van Moeskroen in Beveren.

Aanval

Op de flanken kiezen we voor Amuzu, hij speelde een bijna perfecte match, maar werd door zijn ploegmaats in de steek gelaten. Gholizadeh deed het dan weer voor Charleroi tegen Lokeren. Bruno was betrokken bij haast elk Brugs doelpunt in Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties