Reactie "We zijn heel teleurgesteld": Genk laat 2 keer unieke kans liggen om flinke kloof met Club te slaan

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 26 reacties
"We zijn heel teleurgesteld": Genk laat 2 keer unieke kans liggen om flinke kloof met Club te slaan
Foto: © photonews

Twee speeldagen na elkaar kreeg Racing Genk een unieke kans om de kloof met Club Brugge flink te vergroten, maar evenveel keer gaven de Limburgers niet thuis. Speelt dit misschien in het hoofd?

Tegen Moeskroen geraakte Genk niet verder dan een 0-0 en zaterdagavond ging de leider met de billen bloot tegen Cercle. Twee keer geen winst nadat Club Brugge de dag ervoor had verloren.

"Het is waar, elke keer dat we die kloof met Club Brugge groter kunnen maken, dan lukt dat niet", reageert Ally Samatta. "Het is hard. Iedereen is zeer teleurgesteld, want we speelden een goede match. We moeten hier lessen uit trekken."

"Wij hebben veel kansen gecreëerd, maar de bal wilde er niet in. Dat gebeurt soms, dat is voetbal. We hebben alles geprobeerd. Met het aantal kansen dat wij kregen, hadden we 3 of 4 goals moeten scoren." (lees verder onder de foto)

Samatta zelf had twee uitstekende mogelijkheden, maar lijkt moeilijker de weg naar doel te vinden met de gouden stier op de rug. "Dat kan toch onmogelijk een invloed hebben", lacht hij. "Ik doe gewoon wat ik altijd doe."

We schotelen ook Leandro Trossard de vraag over de kloof met Club Brugge voor. "Dat speelt totaal niet mee", reageert hij. "Tegen Cercle hebben wij een goede match gespeeld."

"We moeten wel efficiënter met onze kansen omspringen. Misschien waren we daarin wel te laks."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties