Antwerp-publiekslieveling Hairemans reageert nadat hij zondag zelfs niet op de bank zat: "Ik was een beetje gechoqueerd"

Redactie
| 17 reacties
Antwerp-publiekslieveling Hairemans reageert nadat hij zondag zelfs niet op de bank zat: "Ik was een beetje gechoqueerd"
Foto: © photonews

Groot was de verbazing toen Geoffry Hairemans zondag als negentiende man naast de selectie viel voor de verplaatsing naar AA Gent. De publiekslieveling van Antwerp volgde de match noodgedwongen vanuit de tribunes.

Na de komst van Lior Refaelov naar de Bosuil speelde de 27-jarige Hairemans zijn basisplaats kwijt. Zondag was er voor hem zelfs geen plekje vrij op de bank.

"Ik was een beetje gechoqueerd. Dit had ik nooit verwacht", reageert Hairemans in Het Nieuwsblad. "Ik kon nog leven met het feit dat ik niet speelde, maar als je zelfs niet meer in de selectie zit. Ja, dat vond ik verrassend. Een zware klap."

Slecht gezind

Hairemans moet wennen aan zijn moeilijke situatie bij de Great Old. "Zondag was ik heel slecht gezind. Je wil gewoon bij die groep horen. We zijn goed bezig, maar dat waren we met mij in de ploeg ook al."

"Het is geen makkelijke periode voor mij. Ik was goed bezig, maar toen volgden er nog enkele transfers. En met alle respect, maar Refaelov doet het gewoon goed. Al kan ik op meerdere posities uit de voeten. En op dit moment kom ik gewoon niet van pas."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties