Solari ontwijkt op persconferentie na Real Madrid - Roma vragen over creatieve middenvelder

Mathias Vranckx
| 0 reacties
Solari ontwijkt op persconferentie na Real Madrid - Roma vragen over creatieve middenvelder

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Francisco Alarcón, alias Isco, tot voor kort een van de smaakmakers bij Real Madrid, maar nu lijkt hij zijn kansen bij nieuwbakken coach Solari helemaal vergooid te hebben. Ook gisteren (27 november, nvdr.) tegen Roma was hij niet van de partij, de Spanjaard zat zelfs niet op de bank.

Real Madrid won gisteren vrij eenvoudig met 0-2 tegen gewond dier AS Roma (de Romeinen speelden zonder Edin Dzeko en El Shaarawy viel na 20 minuten uit, nvdr.). Al ging het vooraf vooral over één feit: de afwezigheid van Isco.

De creatieve middenvelder vertelde radiozender Cadena Cope voor de match al dat zijn afwezigheid niets te maken had met een kwetsuur. Solari weet het aan een "gebrek aan respect". Toch werd Solari na afloop van de wedstrijd een spervuur aan vragen gesteld. 

De zwijger

Vreemd genoeg ontweek de Real-coach alle vragen omtrent Isco. Solari counterde al de kritische vragen rond de Spaanse spelmaker feilloos. "We maken keuzes, dat is nu eenmaal zo. We waren hier om alles te geven en dat hebben we gedaan. De vraag wie al dan niet start, is een probleem creëeren dat niet bestaat", aldus de Madridista

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties