Stadsrivalen Arsenal en Tottenham hebben een gezamenlijk transfertarget

Redactie
Stadsrivalen Arsenal en Tottenham hebben een gezamenlijk transfertarget
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Stadsrivalen Arsenal en Tottenham hebben een gezamenlijk transfertarget

Nadiem Amiri is zich bij Hoffenheim serieus in de kijker aan het spelen. Zowel Arsenal als Tottenham zou een aanbod voor een wintertransfer voorbereiden, meldt The Sun. Hij moet minstens 15 miljoen euro kosten.

Transfernieuws en Transfergeruchten 30/11

Onderhandelingen contract Eriksen lopen vast, Real op de loer

xx (Lees meer)


Arsenal wil Aaron Ramsey van de hand doen

Arsenal hoopt Aaron Ramsey deze winter te verkopen. De Welshman heeft een aflopend contract bij The Gunners. Onder meer Juventus toont interesse.


Piqué denkt al na over de toekomst

Gerard Piqué is bezig met zijn persoonlijke toekomst. De Catalaanse verdediger denkt erover na om op termijn naar Inter Miami FC te trekken, de club waar David Beckham nu de touwtjes in handen heeft.


David Villa weer ploegmaat van Iniesta?

David Villa wordt gelinkt aan een verhuis naar het Japanse Vissel Kobe. De aanvaller kan er opnieuw Andres Iniesta ontmoeten, met wie hij nog samenspeelde bij Barcelona en de Spaanse nationale ploeg.


Lommel SK breekt contract van basispion Brebels open

Belangrijk contractnieuws bij Lommel SK vrijdagmiddag. De Noord-Limburgers verlengden de verbintenis van Sebastiaan Brebels. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 29/11 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties