Antwerp-speler is ongelukkig: "Moeilijk om ermee om te gaan"
Mathias Vranckx
| 3 reacties

Dylan Batubinsika baalt over gebrek speelkansen bij Antwerp

Antwerp-speler is ongelukkig: "Moeilijk om ermee om te gaan"

Met de huidige tweede plaats van Antwerp in het klassement kan coach Bölöni verre van klagen. Al hangen er toch donderwolken boven het hoofd van enkele spelers die niet bepaald tevreden zijn met hun gebrek aan speeltijd. Batubinsika is er zo een. De Fransman probeert de situatie te begrijpen.

De 22-jarige Batubinsika was vorig seizoen onder Bölöni meermaals een vaste waarde bij The Great Old. Nu is dat volledig veranderd door de ervaren Jelle Van Damme. De twintiger beseft dat het erg goed gaat met de ploeg en dat hij hierdoor moet plaatsruimen. "Het is een slecht jaar voor mij. Het feit dat Antwerp het goed doet is leuk, maar dat is wel negatief voor mij persoonlijk. Daardoor speel ik niet", aldus de ex-speler van PSG in Het Nieuwsblad. 

Blessure

Al blijft Batubinsika het toch zeer lastig hebben met de situatie. "De coach zei me dat mijn blessure ervoor gezorgd heeft dat ik uit het team verdwenen ben. Dat is erg moeilijk om mee om te gaan. Ik weet dat ik geduld moet hebben en het leren accepteren." De Franse verdediger zal nog even op de tanden moeten bijten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties