Voormalige Barça-ster plaatst Victor Vazquez tussen Messi, Ronaldinho en co.: "Hij was één van de beste bij Barcelona"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 19 reacties

Victor Vazquez krijgt lof van ex-ploegmaat Bojan Krkic

Voormalige Barça-ster plaatst Victor Vazquez tussen Messi, Ronaldinho en co.: "Hij was één van de beste bij Barcelona"
Foto: © photonews

Victor Vazquez werd een grote toekomst voorspeld bij FC Barcelona, maar onder meer enkele blessures gooiden roet in het eten. Bij Club Brugge groeide hij uit tot een held en een ex-ploegmaat van bij Barça strooit nu met lof.

Bojan Krkic, die momenteel bij Stoke City zit in de Engelse tweede klasse, kende ongeveer hetzelfde verhaal bij Barça. Hij werd ook omschreven als het volgende grote talent, maar kon de definitieve doorbraak niet forceren. In tegenstelling tot Vazquez speelde hij wel meer dan honderd wedstrijden voor Blaugrana.

Vazquez speelde maar drie keer voor de A-ploeg, maar krijgt tussen Messi, Iniesta, Ronaldinho, Puyol en Piqué toch een plaats in de beste 11 waarmee Bojan bij Barcelona speelde. "Hij was bij de beste waarmee ik ooit samenspeelde", legt de spits uit aan BBC.

Niet sterk genoeg?

"Ik herinner me nog goed wanneer Vazquez op training aankwam, hij was meteen een van de beste. Dat was anders bij Puyol, die had die kwaliteiten eerst niet en wist dat ook donders goed. Hij had de mentaliteit om het te maken. Ik zeg niet dat Vazquez die mentaliteit niet had, maar misschien was hij niet sterk genoeg. Hij had alleszins een pak talent."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties