Frank 'The Tank' Boeckx wil ondanks alles zijn carrière uitdoen bij Anderlecht: "Niemand heeft er iets aan als ik met een lang bakkes de boel verziek"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 5 reacties

Frank 'The Tank' Boeckx wil ondanks bankzittersstatuut zijn carrière uitdoen bij Anderlecht

Frank 'The Tank' Boeckx wil ondanks alles zijn carrière uitdoen bij Anderlecht: "Niemand heeft er iets aan als ik met een lang bakkes de boel verziek"
Foto: © photonews

RSC Anderlecht speelt vanavond enkel nog voor de eer en Hein Vanhaezebrouck gaf in zijn voorbeschouwing al aan grondig te willen roteren. Betekent dat eindelijk een nieuwe kans voor Franck Boeckx?

Na een zware rugblessure en de komst van Thomas Didillon is Frank Boeckx quasi compleet uit beeld verdwenen bij RSCA. "Ik geef toe dat ik me elke week moet opladen om welgezind naar de trainingen te komen", verklaart Boeckx in Het Nieuwsblad.

"Als 32-jarige leef je van matchen en trainen zonder een doel is frustrerend. Maar ik ben geen egoïst. Niemand heeft er iets aan als ik met een lang bakkes de boel verziek. Dan vlieg ik naar de B-kern. Dus zet ik mij in om Anderlecht aan de titel te helpen."

Ik ga niet te veel over Thomas Didillon zeggen. Hemel ik hem op, dan verzwak ik mijn eigen positie. Bekritiseer ik hem, dan ben ik precies een gefrustreerde eikel

Boeckx

Desondanks heeft de doelman nog een duidelijk plan voor ogen. "Ja, ik wil hier mijn carrière afsluiten. Na dit seizoen heb ik nog één jaar contract en als het kan, teken ik graag bij", zegt Boeckx.

"We voerden daarover al gesprekken, maar gaan niet overhaast tewerk. Vorig seizoen sukkelde ik met een zware hernia en ik wil de club tonen dat ik honderd procent fit ben. Anders zou dat nieuwe contract mij alleen maar schaamrood bezorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties