River Plate-speler vervoegt Real Madrid na wereldkampioenschap voor clubs

Redactie
River Plate-speler vervoegt Real Madrid na wereldkampioenschap voor clubs
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 30/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Robben - Depoitre - Berge - Morata - Palacios - Benavente

River Plate-speler vervoegt Real Madrid na wereldkampioenschap voor clubs

Exequiel Palacios staat nu wel erg dicht bij Real Madrid. Vorige week maakten we hier al melding van de Madrileense interesse in de Argentijn, maar nu meldt ook betrouwbare bron MARCA dat de middenvelder van River Plate na het wereldkampioenschap voor clubs in de Verenigde Arabische Emiraten richting Spaanse hoofdstad trekt. Manager Costi krijgt zo gelijk. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 13/12

'Depoitre naar Club Brugge? Weinig waarschijnlijk'

Er waren al geruchten opgedoken van een eventuele komst van Laurent Depoitre naar Club Brugge, maar dat is volgens Engelse bronnen nog lang niet voor meteen. Sowieso zou eerst Wesley Moraes al moeten vertrekken en een wintertransfer is weinig waarschijnlijk.


Mark Van Bommel van PSV belt naar maatje Arjen Robben voor komst naar Eindhoven

Arjen Robben kondigde onlangs aan dat hij na tien jaar Bayern München de deur van de Allianz Arena achter zich dichttrekt. Het duurde niet lang vooraleer verschillende, vooral Nederlandse clubs, adelbrieven bezorgden aan het adres van de flankaanvaller. (Lees meer)


Alvaro Morata zou in januari door Chelsea aan de Catalanen uitgeleend worden

Chelsea klopte afgelopen weekend nog leider Manchester City, maar toch kan het in de aanval, meer bepaald in de spits, beter volgens het Chelsea-bestuur. Daarom willen The Blues deze aanvaller misschien ook wel van de hand doen aan een niet zo slechte Spaanse concurrent. (Lees meer)


Buitenlandse topclubs schuiven aan voor sterkhouder van Racing Genk, die duidelijk plan heeft
Foto: © photonews

Sander Berge is van plan het seizoen uit te doen bij Racing Genk

De wintermercato staat voor de deur en wees maar zeker dat één naam net zoals in de vorige transferperiodes nog vaak zal vallen: Sander Berge. Wat vindt de felbegeerde sterkhouder van Racing Genk daar nu zelf van? (Lees meer)


AA Gent wil Anderlecht te snel af zijn en informeert bij Charleroi voor Cristian Benavente

Waar speelt Cristian Benavente na de komende winter/zomermercato? Alle pijlen wijzen naar Anderlecht, maar ondertussen nam een andere rechtstreekse concurrent wel al contact op met Charleroi. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 12/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 14/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties