Voormalig Real Madrid-speler lijkt op weg naar aartsrivaal Barcelona
Mathias Vranckx
| 1 reacties

Alvaro Morata zou in januari door Chelsea aan de Catalanen uitgeleend worden

Voormalig Real Madrid-speler lijkt op weg naar aartsrivaal Barcelona

Chelsea klopte afgelopen weekend nog leider Manchester City, maar toch kan het in de aanval, meer bepaald in de spits, beter volgens het Chelsea-bestuur. Daarom willen The Blues deze aanvaller misschien ook wel van de hand doen aan een niet zo slechte Spaanse concurrent.

Alvaro Morata verblijft nog maar 1,5 jaar in Engeland, of hij kan misschien alweer opkrassen. De Spanjaard kwam in julie 2017 over van Real Madrid en maakte dit seizoen toch al 5 goals in 14 Premier League-matchen voor de ploeg van Eden Hazard. 

Chelsea-coach Maurizio Sarri staat bekend om zijn aanvallende manier van spelen. Daarom wil hij ook dat zijn voorste compartiment van een erg hoog niveau is. In januari wil de Italiaan er echt het een en ander bij. Specifieke namen voor inkomende transfers zijn er nog niet gevallen, maar wie mag vertrekken, daar heeft Sarri al meer een gedacht over.

Gevoelig

Zo zou Morata in januari wel eens uitgeleend kunnen worden aan FC Barcelona. Barça is alvast geïnteresseerd om de ex-Madridista over te nemen. Als Barcelona en Chelsea binnen een aantal weken effectief tot een overeenkomst voor deze gevoelige overgang komen, zou het wel eens kunnen gaan daveren in de Spaanse hoofdstad. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties