Reactie Gent kreeg penalty door de neus geboord: "Ik was al geen voorstander van de VAR"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Charleroi
| 32 reacties
Gent kreeg penalty door de neus geboord: "Ik was al geen voorstander van de VAR"
Foto: © photonews

AA Gent ging met 2-0 de boot in bij een uitgekookt Charleroi, maar de bal had -bij een 0-0 tussenstand- op de stip gemoeten na handspel van Nurio Fortuna. Dat gebeurde niet en definieerde de rest van de partij.

"Het is uiteraard extra zuur, maar wat kunnen we eraan veranderen?", aldus Brecht Dejaegere achteraf. "Dat hij een beweging naar de bal maakte? Dat zag ik op het moment zelf ook, maar dan vertrouw je toch op de VAR." Visser had contact met de VAR (Delacour), maar werd niet gesommeerd om de beelden te bekijken.

Het vertrouwen van Dejaegere bleek dus onterecht. "Als we daar 0-1 op voorsprong hadden kunnen komen, dan hadden we nog wat meer bevrijd kunnen spelen. Dan was er ook meer ruimte gekomen. Tot dan toe hadden ze alleen maar kansen kunnen creëren uit foutjes van ons."

Ik was al geen voorstander van het systeem

-Vadis Odjidja

Vadis Odjidja wou niet al te veel kwijt over de penaltyfase. "Het had meer uitgemaakt als het 0-0 gebleven was. Het is zuur voor ons. De VAR? Ik ben al geen voorstander van het systeem en ga me er nu ook niet over uitlaten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties