Fans Anderlecht woedend, spelers en Belhocine reageren: "Ik begrijp hen, sommigen geven de helft van hun loon, maar..."
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Moeskroen
| 28 reacties

Karim Behocine en zijn spelers begrijpen de reacties van de fans

Fans Anderlecht woedend, spelers en Belhocine reageren: "Ik begrijp hen, sommigen geven de helft van hun loon, maar..."
Foto: © photonews

Tijdens de wedstrijd was de eerste ontevredenheid al te horen, maar na de wedstrijd brak het pas echt los. Vier spelers hadden de moed om met de supporters van Anderlecht in discussie te gaan. Karim Belhocine begrijpt de fans, maar weet ook dat het zijn spelers niet helpt.

Belhocine wou antwoorden op de vraag over de ontevreden supporters, maar wou wel nuanceren. "Kijk, ik begrijp hen heel goed. Ik heb met sommigen van hen gesproken en ze hebben alles over voor hun club. Letterlijk, want sommigen geven de helft van hun loon om naar Anderlecht te komen kijken. Dan is dit heel zuur."

"Het is moeilijk voor hen. Ze mogen hun onvrede laten zien. Maar ik weet uit ervaring dat dit het voor mijn spelers nog moeilijker maakt. Ze zitten al met zoveel twijfels en daardoor gaan ze niet beter spelen, de passes worden moeilijker, de spurtjes worden moeilijker... Het vertrouwen gaat nog meer naar beneden."

Moeilijkste ooit

Andy Najar ging als kapitein naar de supporters toe. "Ja, ze zijn kwaad. En daar hebben ze alle recht toe", knikte hij. "Ze willen resultaat. Wat ik gezegd heb. (haalt schouders op) Wat kan ik zeggen? Dat we gaan blijven werken en hopen op betere tijden. Dit is mijn meest moeilijke periode bij Anderlecht ooit ja."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties