Er zal niet zo snel meer over de titel gesproken worden op de Bosuil: "Veel emoties, maar ik had toch op meer vechtlust gerekend"

Dirk Pieters
| 19 reacties
Er zal niet zo snel meer over de titel gesproken worden op de Bosuil: "Veel emoties, maar ik had toch op meer vechtlust gerekend"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lior Refaelov had zich zijn terugkeer naar het Jan Breydel-stadion helemaal anders voorgesteld. Ja, hij kreeg een schitterende ontvangst, maar zijn ex-ploegmaats dienden hem daarna een fameuze dreun toe.

Refaelov werd bejubeld door zijn voormalige fans. "Heel emotioneel toen ze mijn naam zongen", knikte hij zichtbaar aangedaan. Maar daarna werd het allemaal minder leuk. "We hebben ze te makkelijk laten scoren. Defensief was er het een en ander niet in orde. Het mag duidelijk zijn dat we nog veel werk hebben."

"Nee, ik wou me niet te veel bewijzen. Ik zette de emoties op kant en focuste me op de match. Al had ik uiteraard wel op een beter resultaat gehoopt. Ik heb veel mooie momenten gekend, maar deze match wil ik snel mogelijk deleten. We zitten nog niet op het niveau van Club", aldus de Israëlische middenvelder.

Niet alles negatief

Over de titel zal er bij The Great Old niet zo snel meer gesproken worden. "We moeten mikken op play-off 1, dat werd de laatste weken duidelijk. Maar we moeten nu ook niet alles negatief gaan zien. We moeten hieruit leren. Maar het mag duidelijk zijn dat ik op meer vechtlust en mentaliteit had gerekend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties