Leander Dendoncker naar AS Roma? Zijn manager spreekt over de geruchten

Leander Dendoncker naar AS Roma? Zijn manager spreekt over de geruchten
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leander Dendoncker heeft pas vorige week zijn basisdebuut in de Premier League mogen maken en blijft vastzitten bij Wolverhampton. Even klonk het dat AS Roma hem deze winter alweer zou willen weghalen uit Engeland: gerucht of echt?

Andres Dendoncker, de broer en manager van Leander, was duidelijk op Tele Radio Stereo. "Ik heb het gelezen. Er worden zoveel namen genoemd, maar meer dan geruchten zijn het niet", verklaarde hij.

"Of ik al contact heb gehad met Monchi (technisch directeur van Roma, red.)? Momenteel bekijken we de mogelijke opties voor Leander. Maar neen, we hebben nog niet gesproken", ging Andres Dendoncker verder. 

We moeten eerst en vooral samenzitten met Wolverhampton

"Je zou die vraag trouwens ook eens in Rome moeten stellen. Ik denk dat ze daar al over heel wat goeie middenvelders beschikken. Nzonzi bijvoorbeeld is een gelijkaardig type speler."

"We moeten eerst en vooral samenzitten met Wolverhampton en in overleg met de club de juiste beslissing over zijn toekomst nemen." Eén ding is zeker: dit was niet wat Dendoncker in gedachten had toen hij Anderlecht verliet om zijn grote droom na te jagen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties