"Gebrek aan kwaliteit en mentaliteit bij Gent" en "Je kan geen vijftien matchen op hem rekenen"

Redactie
| 13 reacties
"Gebrek aan kwaliteit en mentaliteit bij Gent" en "Je kan geen vijftien matchen op hem rekenen"
Foto: © photonews

KAA Gent staat met de jaarwisseling amper zevende in de Jupiler Pro League en liet doelman Kalinic ondertussen al vertrekken. Wat moet er gebeuren om toch nog de play-offs te halen en daarin mee te spelen voor prijzen?

"Volgens mij heeft Thorup snel vastgesteld dat er veel spelers van matige kwaliteit in Gent zijn", aldus Tom Boudeweel bij Sporza. "Een gebrek aan mentaliteit en kwaliteit kenmerkt deze kern."

"Ze zouden elk jaar moeten meedoen voor de prijzen, maar ze staan momenteel niet in de top-6. Met een vlotte plaatsing voor play-off 1 zouden ze al blij mogen zijn dit jaar."

Vadis

Met name het transferbeleid is daar een deel van: "Gent heeft nood aan een sportief directeur. Momenteel is er veel te veel verloop. Spelers komen, spelers gaan. En er zijn zoveel spelers, waardoor niemand van de jeugd doorstroomt. Dat is al jaren de achilleshiel bij de Buffalo’s."

Ook over Vadis Odjidja is Boudeweel duidelijk: "Odjidja blijft Odjidja. Hij heeft klasse, een streling voor het oog, maar wat ik voor het seizoen al vreesde werd bevestigd. Je kunt geen 15 matchen op hem rekenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties