Vier beloften mee op stage bij Racing Genk en oefenpotten tegen een Nederlandse promovendus en Schalke 04

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Vier beloften mee op stage bij Racing Genk en oefenpotten tegen een Nederlandse promovendus en Schalke 04
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk heeft de 31 namen bekendgemaakt die mee op winterstage gaan naar Benidorm. Voorts kondigde de Limburgse competitieleider ook aan tegen welke teams het oefenwedstrijden zal spelen in Spanje.

De Genkse troepen verblijven van 5 tot 12 januari in het Spaanse Benidorm. Niet alleen om van de zon te genieten, ook om te trainen en oefenwedstrijden te spelen. Meer bepaald tegen Fortuna Sittard (10 januari) de club die vorig seizoen naar de Nederlandse Eredivisie promoveerde. Een dag later neemt Racing Genk het op tegen Schalke 04.

Trainer Philippe Clement neemt 31 namen mee op stage, inclusief winteraankopen De Norre en  Borges. Doelman Danny Vukovic is de belangrijkste afwezige. De Australische doelman zit met zijn land op de Asia Cup. Zijn plekje wordt echter ingenomen door Leysen, een 16-jarige keeper uit de Genkse jeugdopleiding.

Naast Leysen reizen er nog drie beloften mee: Bastiaens (ook een doelman), Tom Reyners (een aanvallend ingestelde speler) en Bryan Limbombe, de jongere broer van Anthony en Stallone.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties