Transfers bij Anderlecht nog niet voor direct: "We gaan heel goed beoordelen waar we moeten verbeteren"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 24 reacties
Transfers bij Anderlecht nog niet voor direct: "We gaan heel goed beoordelen waar we moeten verbeteren"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Er wordt bij Anderlecht toch het één en ander van kwaliteit bij verwacht. Maar of dat heel snel gaat gebeuren is maar de vraag. Fred Rutten is aan zijn eerste werkdag bezig en wil eerst een grondige analyse maken.

Michael Verschueren is ook niet van plan zijn trainer op te solferen met spelers die hij niet echt wil. Daarom was één van de eerste beleidszaken die hij doorvoerde het inrichten van een transfercomité. Aangezien Rutten pas vandaag zijn eerste spelers zal spreken, is het afwachten voor dat comité een eerste keer zal samenzitten. 

"Het kader van onze ploeg is heel jong", gaf Rutten mee. "Onze eerste zorg nu is om te zien hoe we zoveel mogelijk volk op het front kunnen laten verschijnen. De basis eigenlijk... Er is genoeg potentieel om de afstand met de nummer 1 te verkleinen."

Denkt hij, want eigenlijk kent hij zijn spelersgroep nog niet. "We gaan de komende week heel dicht bij elkaar zijn. We gaan heel goed kunnen beoordelen waar we kunnen verbeteren."

Kort gezegd: transfers zijn nog niet voor de komende week. "We willen een team op het veld krijgen dat met vertrouwen kan voetballen. De eerstkomende dagen zal ik echter eerst mijn spelers moeten leren kennen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties