De onduidelijkheid begint te wegen: "Het is voor mij een raadsel wat ik nog meer moet of kan doen"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties
De onduidelijkheid begint te wegen: "Het is voor mij een raadsel wat ik nog meer moet of kan doen"

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Aanvaller Tom De Sutter is mee met KVO op winterstage in een poging om een contract te versieren bij de kustploeg. Daarin is hij nog niet geslaagd en dat begint stilaan te wegen op de voormalige goalgetter van Club Brugge en Anderlecht.

Tom De Sutter en Lokeren gingen en het begin van het seizoen uit elkaar en sindsdien is de voormalige Rode Duivel op zoek naar een nieuwe club. Het lijkt er sterk op dat De Sutter bij KV Oostende aan de slag zal gaan -hij is zelfs mee op winterstage- maar een contract tekende hij tot dusver niet.

Eisen

"Waarom ik nog geen contract getekend heb? Dat moet je niet aan mij vragen", vertelde hij bij Sporza. Het is voor mij een raadsel wat ik nog meer moet of kan doen, maar we zien wel wat er moet gebeuren. Van de staf krijg ik positieve commentaren en dat geeft me wel vertrouwen."

De Sutter verdiende aardig zijn boterham bij Sporting Lokeren, maar zijn looneisen zijn voor hem nu niet meer het allerbelangrijkste. "Ik kan wel een goal maken en daar is KVO naar op zoek. Mijn eisen? Ik wil nog voetballen en dat is het belangrijkste. Eisen hoeven voor mij niet meer op de eerste plaats te staan."

Broos

"We zullen op het einde van deze week in alle rust een evaluatie maken met hem en met de coach", legt Hugo Broos, sportief directeur bij KVO, uit. "Dan zit de kans er misschien in dat we hem tot de rest van het seizoen hier houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties