Topschutter Harbaoui wil ingaan op lucratieve aanbieding, maar Essevee niet: "Onbespreekbaar"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 9 reacties

Harbaoui wil ingaan op lucratieve aanbieding, Essevee niet

Topschutter Harbaoui wil ingaan op lucratieve aanbieding, maar Essevee niet: "Onbespreekbaar"

Hamdi Harbaoui moet Essevee uit de degradatienood helpen. De Tunesische topschutter zou zelf nochtans liefst naar het Turkse Adana Demirspor trekken, maar een wintertransfer is 'onbespreekbaar'.

"Ik heb momenteel een serieus aanbod", bevestigt Harbaoui aan Het Laatste Nieuws. "Kijk, ik ben 34 jaar en moet denken aan het leven na mijn voetbalcarrière. Ik krijg de mogelijkheid om er beter mijn brood te verdienen." Het zou gaan om een verdubbeling van zijn salaris.

"Maar ik besef ook dat Zulte Waregem mij absoluut nodig heeft. We verkeren in degradatiegevaar, dan zou het egoïstisch zijn om enkel aan mezelf te denken. We moeten onderhandelen om een goede oplossing te vinden." Maar veel onderhandelen zal er niet aan zijn.

We hebben de ploeg niet versterkt om vervolgens onze topschutter te laten gaan

CEO Eddy Cordier

Zulte Waregem laat hem immers niet gaan. "Er is een vraag binnengekomen, maar we hebben vriendelijk bedankt voor de interesse", aldus CEO Eddy Cordier. "Een vertrek is voor ons onbespreekbaar."

"We hebben de ploeg niet versterkt om vervolgens onze topschutter te laten gaan. Iedereen binnen de club wil zo snel mogelijk het behoud realiseren. En daar hebben we Hamdi voor nodig", aldus Cordier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties