Ivan De Witte : "Over een jaar of twee staat Anderlecht terug aan de top"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 69 reacties
Ivan De Witte : "Over een jaar of twee staat Anderlecht terug aan de top"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staat de topper tussen Gent en Anderlecht op het programma in de 22e speeldag van de Jupiler Pro League. Een match tussen twee teams die volop strijden voor een ticket voor play-off 1.

KAA Gent-voorzitter Ivan De Witte sprak met het Waalse Sudpresse in aanloop naar de ontmoeting met anderlecht aanstaande zondag. Hij had het ook over collega-voorzitter Marc Coucke.

De belangen van het treffen tussen de hoofdstedelingen en de Oost-Vlamingen zijn groot. "Het wordt een sleutelmatch", aldus De Witte. Met Anderlecht, Sint-Truiden, Charleroi en wij zijn er vier grote kandidaten voor de laatste twee tickets van play-off 1.

"De spanning zal te snijden zijn, maar we gaan wel een open match krijgen met twee trainers die absoluut willen winnen. Het blijft natuurlijk wel een vraag hoe Anderlecht nu gaat spelen onder Rutten. Ook de terugkeer van Kara is in elk geval een enrome versterking voor de ploeg."

Marc Coucke heeft al heel wat wijzigingen doorgebracht bij zijn nieuwe club, al laten de resultaten wat op zich wachten. "Marc is een grote man in het bedrijfsleven, maar hij moet zich nog wat aanpassen aan een club zoals Anderlecht. Hij heeft enkele recepten uitgeprobeerd maar de fans lustten die niet. Maar hij is heel slim en zal zich wel aanpassen. Over een jaar of twee staat Anderlecht opnieuw aan de top", aldus de Gentse voorzitter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties