Dylan Bronn : "Heel België gaat plezier aan hem beleven, het is een magische speler"

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 3 reacties
Dylan Bronn : "Heel België gaat plezier aan hem beleven, het is een magische speler"
Foto: © photonews

De Tunesische international legde tegen Anderlecht weer een erg solide prestatie op de mat. De verdediger van Gent en een van de beste van de Jupiler Pro League staat op de radar van verschillende clubs.

"We hebben onszelf op de stage erg goed voorbereid op deze ontmoeting met Anderlecht", legt Dylan Bronn uit. "Door Anderlecht te verslaan, worden we beloond voor alle inspanningen die in Spanje zijn geleverd. We pakken drie punten en achterin houden we de nul. Het nieuwe jaar zo inzetten op die manier en voor onze eigen supporters, geweldig!"

Gent klopte Anderlecht met 1-0 vorige zondag en claimde zo opnieuw een plaatsje in de top 6. "Dat is ons doel. Deelnemen aan play-off 1 is een prioriteit voor de club. Er komen nog matchen aan en we moeten de focus behouden om bij die eerste zes te blijven", aldus de Tunesiër.

Hij staat onder meer op de radar van Olympique Lyon, maar denkt niet aan een vertrek. "Na 31 januari zal ik nog steeds bij de club zijn. Ik hecht geen belang aan geruchten en mogelijke interesses, dat laat ik over aan mijn makelaars zodat ik me kan concentreren op de club", verzekerde de 23-jarige centrale verdediger.

Met Youssef Msakni kreeg Bronn er een landgenoot bij in de Jupiler Pro League. Hij wordt door Al-Duhail uitgeleend aan KAS Eupen. "Echt een goeie zaak voor de Belgische competitie. Binnenkort zullen jullie zien hoe getalenteerd hij wel niet is. Hij is hier nog niet echt bekend, maar na twee of drie matchen zal heel België er plezier in hebben om hem bezig te zien. Het is echt een magische speler."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties