"Spelen tegen Hazard, dat is zoals boksen tegen Anthony Joshua met één hand op je rug"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties

De Britse pers was weer lovend over het optreden van Eden Hazard tegen Tottenham

"Spelen tegen Hazard, dat is zoals boksen tegen Anthony Joshua met één hand op je rug"
Foto: © photonews

Eden Hazard was donderdagavond nog maar eens de grote man bij Chelsea. Hij loodste zijn team in de terugwedstrijd van de halve finale van de League Cup voorbij Tottenham en de Britse pers was erg lovend voor onze landgenoot.

Jamie Redknapp, een ex-speler van Liverpool en... Tottenham, kon de prestatie van Eden Hazard tegen de Spurs wel appreciëren. "Hij is briljant. Hij alleen al is de dure kostprijs van een stadionticket waard", verklaarde hij bij Skysports.

"Als je ziet wat hij allemaal doet, zin baltoets, zijn vermogen om tegenstanders uit te schakelen! En de afwerking bij zijn doelpunt was ook al niet eenvoudig. Er is niets waar Hazard niet goed in is."

"De een-tweetjes en de manier waarop hij de snelheid in zijn spel houdt, enkel hij kan dat met die eenvoud. Ik denk dat Higuaín met plezier naar de wedstrijd aan het kijken was."

Redknapp maakte op het einde van zijn lofrede nog een mooie vergelijking: "Voor Tottenham was het erg lastig. Het was zoals een bokskamp tegen Anthony Joshua, maar dan met één hand op je rug. Zonder enkele sleutelspelers had Tottenham geen enkele kans tegen dit Chelsea."

Meer nieuws

Meer nieuws