Reactie Koen Persoons bekroont eerste basisplaats in vier maand met winning goal: "Getoond dat ik nog leefde? Ben nooit dood geweest hé"

Koen Persoons bekroont eerste basisplaats in vier maand met winning goal: "Getoond dat ik nog leefde? Ben nooit dood geweest hé"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een basisplaats? Dat was al van half september geleden. Maar Koen Persoons heeft de moed nooit opgegeven. Uitgerekend hij kon het verschil maken voor OH Leuven in en tegen Lommel.

OH Leuven had de drie punten binnen handbereik, maar slikte in minuut 87 nog de 2-2. En dus leek het opnieuw zuur puntverlies te worden voor de Leuvenaars. Tót Koen Persoons meteen daarna alsnog de winnende treffer wist te maken.

De middenvelder mocht vorige week vier minuten invallen, zijn laatste basisplaats was al geleden van 15 september - op speeldag 6. "Het doet enorm veel deugd dat ik nog eens van tel kon zijn", aldus de matchwinnaar.

Niet de man van woorden, maar van daden

"De situatie van de voorbije maanden? Die had ik nog niet meegemaakt, maar ik ben er altijd in blijven geloven. Ik ben niet de man van woorden, maar van daden en dus ben ik gewoon altijd keihard blijven trainen."

"Ik heb veel steun gehad van mijn ploegmaats, we hangen als groep goed aan elkaar. Nu zijn we misschien gelanceerd. Of ik wilde laten zien dat ik nog leefde met mijn rugnummer te laten zien? Ik ben nooit dood geweest hé", kon er nog een lachje af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties