UPDATE: KV Mechelen moet cruciale speler mogelijk lang missen na domme rode kaart
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 72 reacties

German Mera (KV Mechelen) kreeg een schorsingsvoorstel van vier weken

UPDATE: KV Mechelen moet cruciale speler mogelijk lang missen na domme rode kaart
Foto: © photonews

Het was een tumultueuze wedstrijd tussen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen. In de 75ste minuut vielen er twee rode kaarten voor de bezoekers en één daarvan kan hen nog zuur opbreken.

UPDATE 2: De schorsing werd herleid naar drie speeldag schorsing, maar KV Mechelen is nog niet akkoord en gaat opnieuw in beroep. De volgende uitspraak komt er vrijdag.

UPDATE: KV Mechelen gaat in beroep tegen het schorsingsvoorstel van vier speeldagen. Dinsdagmiddag kunnen het bondsparket en German Mera hun argumenten voorleggen aan de Geschillencommissie.

Nadat Rob Schoofs zijn tweede gele kaart kreeg voor een overtreding op Tissoudali, gingen de poppetjes aan het dansen. In het tumult verkocht verdediger German Mera nog een slag aan Joren Dom en dat was de scheidsrechter niet ontgaan. Hij kreeg rechtstreeks rood.

Het Bondsparket heeft nu zijn geëiste strafmaat bekendgemaakt: vier weken en een boete van 2.000 euro. KV Mechelen kan - en zal waarschijnlijk - dat niet aanvaarden en moet dan voor de Geschillencommissie verschijnen. Mera is samen met Swinkels een sterkhouder achterin en hem vier weken missen, zou wel heel hard aankomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (T) Betfirst
OH Leuven OH Leuven 02/08 Beerschot Beerschot

Nieuwste reacties