? De wraak van Ajax in de Kuip smaakt zoet

Hannes Van Gael
| 1 reacties

Ajax heeft zijn revanche te pakken voor de 6-2 nederlaag van exact één maand geleden in het stadion van Feyenoord. In de halve finale van de beker gingen de Rotterdammers met 0-3 voor de bijl.

Ajax had iets goed te maken tegen Feyenoord en dat lieten ze ook zo uitschijnen. De hoofdstedelingen waren bijzonder gretig en iets voorbij het halfuur buffelde Matthijs De Ligt een corner van Ziyech onhoudbaar tegen de touwen. Dat was op slag van rust en nog geen vijf minuten na de pauze verdubbelde Tagliafico de score na een heuse carambole.

De klutsgoal van de Argentijn kreeg een kwartier later een veel mooier vervolg. Een aanval van de Amsterdammers passeerde via tal van stationnetjes en werd vanuit een scherpe hoek afgewerkt door Donny van de Beek. 0-3 en boeken toe voor Feyenoord. In de finale neemt Ajax het op tegen de winnaar uit het duel tussen Willen ll en AZ.