Ploegmaats over Pozuelo: "Van profiteren zolang hij er is"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Charleroi
| 7 reacties

Sebastien Dewaest vindt het maar logisch dat Alejandro Pozuelo in de basis staat

Ploegmaats over Pozuelo: "Van profiteren zolang hij er is"
Foto: © photonews

Philippe Clement weet heel goed waar hij mee bezig is als hij Alejandro Pozuelo in de basis laat staan. De van zorgen bevrijde Spanjaard voetbalde in Charleroi - vooral de eerste helft - weer op zijn oude niveau. Zijn ploegmaats hebben er dan ook geen problemen mee.

Sebastien Dewaest haalde zijn schouders op toen hem gevraagd werd dat het niet raar was dat Clement een speler opstelde die binnen twee weken toch zijn koffers pakt. "Het belangrijkste is dat die jongen zich 200 procent geeft. Dat liet hij vandaag zien en op dat moment is er geen probleem voor ons", aldus de stoere verdediger.

Twee weken om ander systeem te leren

Maar binnen twee matchen is het sowieso gedaan. "Ja, Pozo is een geweldige speler. Zolang we hem hebben moeten we ervan profiteren, vind ik. En daarna? Tja, we hebben na de reguliere competitie twee weken om een ander systeem of een andere speelwijze te proberen."

"Dat is aan de trainer. Maar ik ben er zeker van dat de andere spelers hun kans zullen grijpen als ze die krijgen. Maar het zal niet makkelijk zijn, nee. Samen met Vanaken is Pozo de beste speler van deze competitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties