? Ex-voetbalster komt met zinnenprikkelende fotoreportage

Redactie
| 0 reacties
? Ex-voetbalster komt met zinnenprikkelende fotoreportage
Foto: © photonews

Anouk Hoogendijk was in haar tijd een erg verdienstelijke Oranje Leeuwin te noemen, maar ook na haar actieve voetbalcarrière is ze bekend gebleven. Nu prikkelt ze de zielen.

Hoogendijk heeft namelijk een nieuwe shoot gedaan en die mag toch wel gewaagd genoemd worden. Via de sociale media deelde ze er ook al van.

En de Nederlandse speelster mag er natuurlijk ook nog steeds meer dan wezen. Een bloemlezing? Omdat het kan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Man man man, wat vond ik dit spannend!! Op weg naar de shoot, wil ik nog bijna omdraaien en afzeggen. Er komen allemaal onzekere gedachtes in m'n hoofd: is dit wel iets voor mij? Waarom doe ik dit eigenlijk? Ben ik wel sexy genoeg? De reden dat ik dit gedaan heb is juist dat ik me zelfverzekerd, mooi en sexy wil voelen. Sommige mensen zullen het verrassend  vinden dat ik dit doe. In deze periode van m'n leven doe ik veel dingen die buiten mijn comfortzone liggen, dus dit past daar eigenlijk heel goed bij vind ik. Ik ben ontzettend vereerd dat ik gevraagd ben voor een serie in de @jfk.men en dan ook nog eens met @byalek.nl als fotograaf! Dankzij de styling van @graziellaferrarostyling en make up/haar van @mascha_meyer voelde ik me prachtig. Het was een hele fijne shootdag en ik ben supertrots op het resultaat!  #jfk #doodeng #trots #morgenindewinkel #fotoshoot #keerwatanders

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sneak peek! ➡️ This week in @jfk.men number 7⃣5⃣! #jfk #spannend

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Play-offs - Finale (T)

Nieuwste reacties