Manuel Benson verklaart de sterkte van Moeskroen in 2019 én blaakt van ambitie: "Willen de 10 matchen winnen in play-off 2"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 0 reacties

Manuel Benson (Moeskroen) droomt van winst in play-off 2

Manuel Benson verklaart de sterkte van Moeskroen in 2019 én blaakt van ambitie: "Willen de 10 matchen winnen in play-off 2"
Foto: © photonews

De reeks van zes overwinningen op rij van Moeskroen werd na een 1-1 gelijkspel onderbroken in Luik. Al blijven Les Hurlus met 19 op 21 wel de beste ploeg van 2019. Manuel Benson merkt een groot verschil qua vertrouwen op tegenover het begin van het seizoen.

Ook op Standard stond Moeskroen met veel vertrouwen te voetballen. Met een 1-1 gelijkspel tot gevolg. "Het is een groot verschil met het Moeskroen van in het begin van het seizoen", legt Benson uit. "We spelen altijd en overal ons eigen spel. Ook op bezoek bij Standard."

Moeskroen blijft zo de sterkste ploeg van 2019. Vanwaar die plotse ommekeer? "We krijgen heel veel vertrouwen van de trainer en kunnen zonder druk spelen."

Sinds de komst van de Duitser Bernd Storck gaat het duidelijk in stijgende lijn met de Henegouwers. "Zijn grootste talent is om alles uit een speler te halen. Elke speler staat 50% scherper", aldus de vinnige dribbelaar. "Iedereen probeert bovendien boven zijn niveau uit te stijgen. Zef leg ik de lat heel hoog. Ik weet dat ik nog beter kan. Aan ons om elke week te bewijzen dat er veel meer in ons zit."

Ambitieus naar play-off 2

Moeskroen is al een tijdje zeker van play-off 2. "We zijn wat laat wakker geschoten, maar we hebben elke match ons best gedaan", bekent Benson. "Nu willen we de 10 matchen winnen in play-off 2. Moeskroen gaat 10 matchen voluit gaan", verzekert de Genk-huurling ons. "Wie weet zit er dan iets moois in. Europees voetbal? Waarom niet? Alles is mogelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties