Merci Marouane! "Je kan hem niet echt vervangen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 3 reacties

Marc Degryse vol lof voor Marouane Fellaini

Merci Marouane! "Je kan hem niet echt vervangen"

Marouane Fellaini heeft afscheid genomen van de Rode Duivels. De middenvelder ziet de trip van China naar België niet zitten en besliste dan maar eerlijk met zichzelf en de bondscoach te zijn. Volgens analist Marc Degryse gaat hij gemist worden.

"Je kan hem niet echt vervangen", aldus Degryse bij Sporza. "Fellaini heeft een heel speciaal profiel en kon de ploeg zowel offensief als defensief wat bijbrengen. Dat zit er nu niet meer in. Ik denk dat bondscoach Roberto Martinez het spijtig vindt dat hij stopt als Rode Duivel."

Fellaini kon het niet meer opbrengen. "Als je het als speler niet meer wil, dan moet je ermee stoppen. Hij heeft zijn momenten gehad en is belangrijk geweest voor de nationale ploeg. Hij scoorde ook belangrijke goals. Fellaini is een unieke speler, met een speciale stijl."

Wel was niet altijd iedereen het eens over hem. "Hij kreeg af en toe kritiek voor zijn ellebogenwerk en brutaal spel, maar het was een jongen die er altijd voor ging. Qua werkkracht was hij een voorbeeld voor iedereen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties