Refaelov teleurgesteld na strafschop tegen de paal: "Dat was een sleutelmoment"
Redactie
| 3 reacties

Lior Refaelov (Antwerp) beseft dat penalty sleutelmoment was in de wedstrijd

Refaelov teleurgesteld na strafschop tegen de paal: "Dat was een sleutelmoment"

Geen overwinning zondagavond voor Antwerp. De Great Old kwam wel op voorsprong, maar zag even later Charleroi langszij komen. In de tweede helft liet Refaelov de kans liggen om opnieuw op voorsprong te komen van op de stip. Een dure misser bleek na negentig minuten.

De tweede helft was nog maar net begonnen of Antwerp had zich opnieuw op voorsprong kunnen zetten. Mbokani ging neer in de zestien, maar Refealov liet het geschenk liggen. Zijn trap botste via de paal opnieuw het veld in. "Dat kan altijd gebeuren, maar natuurlijk ben ik wel heel erg ontgoocheld", aldus de middenvelder na de wedstrijd.

Je wint of verliest als ploeg

De Israëliër kon moeilijk uitleggen waar het mis liep. "We hebben een grote kans laten liggen om ons nog steviger in de top zes te staan. Omdat we al zeker zijn van PO1, konden we zonder stress voetballen. We begonnen goed, maar na die 1-1 was Charleroi beter. Vreemd, want iedereen wilde deze wedstrijd winnen."

Op de nieuwe spelers wou Refaelov het zeker niet steken. "Govea en Simao deden hun best. Hen kunnen we niets verwijten, want de intensiteit lag erg hoog. Ik zeg altijd dat je wint of verliest als ploeg en dat is nu ook zo. We moeten er voor zorgen dat we klaar zijn voor PO1, dat zal sowieso wel voor extra spanning zorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties