Clement ziet problemen om Pozuelo adequaat te vervangen voor start play-off 1: "Onmogelijk"

Clement ziet problemen om Pozuelo adequaat te vervangen voor start play-off 1: "Onmogelijk"

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Nog één match komend weekend en Philippe Clement moet verder zonder Alejandro Pozuelo. Omdat er geen gelijkaardig profiel klaar is om zijn rol over te nemen, moet Clement gaan sleutelen. Maar daar heeft hij de tijd niet voor...

Je zou zeggen dat hij twee weken heeft om er aan te werken, maar dat ziet Clement even anders. "Het is duidelijk dat we uitkijken naar de terugkeer van Sander Berge, ook een speler met heel specifieke kwaliteiten. Hij wordt steeds meer in de trainingen geïntegreerd, maar we willen niets forceren. Een terugval zou hem met dit soort blessure veel te ver achteruit zetten", vertelt hij in HBvL.

16 spelers weg

Dus geen Berge deze week om een andere veldbezetting uit te proberen en daarna... "Ook in de twee weken voor de start van play-off 1 wordt dat onmogelijk. Zoals het er nu naar uitziet, vertrekken minstens zestien spelers naar hun nationale (jeugd)ploegen."

"Starten we play-off 1 al op vrijdagavond 29 maart, dan is de kans groot dat bepaalde jongens zonder groepstraining aan de aftrap van de openingsmatch verschijnen. Bovendien staat er meteen een midweekspeeldag op het programma, ook dan zal van tactisch trainen weinig in huis komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties