Hoe kan STVV Gent straks ontwrichten? Anthuenis ziet oplossing om strateeg uit de match te halen
Redactie
| 0 reacties

Aimé Anthuenis geeft AA Gent het voordeel tegen STVV

Hoe kan STVV Gent straks ontwrichten? Anthuenis ziet oplossing om strateeg uit de match te halen
Foto: © photonews

STVV-AA Gent, de match waar vandaag alles om te doen is. De match die het verschil betekent tussen enkele miljoenen meer of minder. Aimé Anthuenis blijft erbij dat de Buffalo's favoriet zijn.

De voormalige bondscoach zegt dat niet zomaar. "Nee, Gent is een ploeg die zichzelf opnieuw gevonden heeft, met als uitblinker strateeg Odjidja. Ik verwacht dat Brys straks De Sart als storende factor op het veld zal sturen. Dat Gent tijdens de wintermercato goede aankopen deed, ziet een blinde", zegt hij in De Zondag.

"Kaminski en Sorloth zijn serieuze versterkingen. Dat maakt een verschil met Sint-Truiden dat verschillende spelers zag vertrekken en opnieuw moest bouwen. Doelman Steppe zie ik als grote uitblinker in de verdediging. In de spits steken Botaka en Boli er bovenuit. Samen scoorden ze 24 goals. Dat is veel!"

Maar AA Gent heeft genoeg aan een gelijkspel. "Een vroege tegentreffer hoeft geen ramp te zijn. Eén keer scoren en Gent zit in een zetel. Dat is de grootste bedreiging voor Sint-Truiden dat de jongste weken regelmatig op een gelijkspel bleef steken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties