Waasland-Beveren geeft 0-3 voorsprong op Sclessin nog uit handen: "Op vijf minuten... Dat mag nooit gebeuren"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 2 reacties

Davy Roef blijft met een zuur gevoel achter na nederlaag op Standard

Waasland-Beveren geeft 0-3 voorsprong op Sclessin nog uit handen: "Op vijf minuten... Dat mag nooit gebeuren"
Foto: © photonews

Na 50 minuten 0-3 op voorsprong staan tegen Standard en toch nog met lege handen naar huis moeten. Het overkwam Waasland-Beveren zondagavond in een regenachtig Luik. Doelman Davy Roef reageerde ontgoocheld.

Roef pakte uit met enkele knappe reddingen, maar aan de vier tegengoals kon het sluitstuk weinig doen. "Met die reddingen ben ik absoluut niets", besefte Roef. "Het is gewoon superzuur omdat we 0-3 voorstonden. Aan die goals kon ik weinig doen. Ik had hier graag een puntje of meer gepakt."

"Natuurlijk kan je zeggen dat het op Standard was en dat niemand hier een stunt verwacht, maar je mag het nooit op die manier weggeven. Op vijf minuten tijd kwamen ze terug tot 3-3. Dat mag nooit gebeuren", zegt de doelman.  

Standard scoorde tussen minuut 54 en 58 liefst drie keer. "We hielden de bal niet goed meer in de ploeg", is Roef kritisch. "Het gevaar bleef hangen en we kregen de bal niet weg. Elke kans die ze kregen, was bovendien een doelpunt. We moesten het beter uitspelen, maar dat hebben we nagelaten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties