Standard-aanvaller had met twee goals ruim aandeel in 'Luikse remontada': "Nog wat werk om opnieuw top te zijn"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 0 reacties
Standard-aanvaller had met twee goals ruim aandeel in 'Luikse remontada': "Nog wat werk om opnieuw top te zijn"
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Moussa Djenepo had met twee doelpunten een groot aandeel in de fantastische ommekeer van Standard tegen Waasland-Beveren (4-3). Het werd dus een geslaagde terugkeer in de basis voor de Malinees.

Met twee goals op amper drie minuten tijd bracht de vleugelaanvaller Standard van 1-3 terug naar 3-3. "Die twee goals deden deugd, want ik had al een tijdje niet meer gespeeld", vertelde de aanvaller na afloop. "Ik ben nog steeds geen honderd procent, maar het gaat wel steeds beter. Ik zal nog wat werk nodig hebben om opnieuw top te zijn." 

Op amper vijf minuten trok Standard een scheve situatie recht. Een kwartier voor tijd viel zelfs nog de winnende treffer. "We hebben een goede mentaliteit getoond", vertelde Djenepo over die comeback. "We wisten dat er niets te verliezen was en dat we de capaciteiten hadden om zoiets recht te zetten.

Net als tegen Oostende

"Ook tegen Oostende lukte ons dat vorig jaar al", doelde Djenepo op de slotwedstrijd van de reguliere competitie van vorig jaar, toen Standard van de hel in de hemel belandde en zich op het nippertje plaatste voor play-off 1. 

Vorig jaar kwamen de Rouches na een heuse comeback nog erg dicht bij de titel. Alleen Club Brugge eindigde voor Standard na de play-offs. "We zullen alles stap per stap bekijken. Eerst zijn er nog de verplichtingen met de nationale ploeg, daarna zullen we hard werken om ons klaar te stomen voor play-off 1. Of de titel nog mogelijk is? Op dit moment denken we daar nog niet aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties