Reactie Beerschot Wilrijk-speler ziet zijn geduld eindelijk beloond: "Ik was er op aan het wachten"

Beerschot Wilrijk-speler ziet zijn geduld eindelijk beloond: "Ik was er op aan het wachten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lichtpuntje voor Beerschot Wilrijk in het slot van het seizoen is dat het opnieuw kan rekenen op een speler die maanden niet meer in de picture stond, met name Loris Brogno. Zijn eerste basisplek sinds de flankaanvaller onder het mes ging voor een pubalgie, luisterde hij op met een doelpunt.

Van een speler die aanvallende posities in kan nemen, worden nu eenmaal statistieken verwacht. Ook Brogno zelf had er uiteraard al die maanden naar uitgekeken om op het scorebord te komen. "Ik was er echt op aan het wachten. Het zit beter in mijn hoofd nu ik die eerste gemaakt heb."

De periode van inactiviteit heeft zwaar op hem gewogen, ook al omdat de ploeg zijn inbreng goed had kunnen gebruiken. "Ik heb lange tijd niet kunnen spelen en kon dan ook niet scoren. Het was nog maar mijn eerste doelpunt van het seizoen. Ik hoop om er in play-off 2 nog een paar doelpunten bij te doen."

Veel gelijke spelen

Heel even zag het er naar uit dat zijn treffer het pad effende voor een overwinning, maar dat was hem niet gegund. "Toen ik scoorde was het een belangrijk moment in de wedstrijd. Het klopt dat er al veel gelijke spelen geweest zijn tegen Westerlo. Toch voelden we ons best goed bij dat ene punt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties