Jacobs adviseert Vanhaezebrouck: "Vluchten voor de media is een heel slecht idee"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 3 reacties

Jacobs vindt niet dat Vanhaezebrouck absoluut naar het buitenland moet vertrekken

Jacobs adviseert Vanhaezebrouck: "Vluchten voor de media is een heel slecht idee"
Foto: © photonews

Hein Vanhaezebrouck haalde gisteren hard uit naar Anderlecht. Daarnaast liet hij de deur op een kier voor een job bij een andere club in België. Wij vroegen Ariël Jacobs of dat wel een goed idee is.

“Ik ben er niet van overtuigd dat Vanhaezebrouck beter naar het buitenland vertrekt”, vertelt Jacobs in een gesprek met Voetbalkrant.com. “De plaatsjes zijn duur. Zeker in het buitenland. Concurrentie is er overal.”

Jacobs coachte meer dan tien jaar bij verschillende clubs op het hoogste niveau in België. Nadien was hij trainer bij FC Kopenhagen en in Denemarken en Valenciennes in Frankrijk.

Zou een periode in het buitenland beter zijn voor Vanhaezebrouck omdat hij daar geen -gespannen- voorgeschiedenis heeft met de media? “Als Vanhaezebrouck naar het buitenland trekt, zullen de plaatselijke journalisten snel contact opnemen met hun Belgische collega’s.”

“Ik maakte het zelf ook mee. Ze zullen elders snel op de hoogte zijn van de kritiek die hij hier kreeg. Gaan lopen voor de media is een heel slecht idee.”

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws