Genkse revelatie zag winterse transfer door de neus geboord en doet toekomstplannen uit de doeken: "Ik denk dat ik daar goed zou passen"
Clint Vens
| 7 reacties

"De interesse was heel concreet en ik was gecharmeerd, maar Genk zei meteen neen"

Genkse revelatie zag winterse transfer door de neus geboord en doet toekomstplannen uit de doeken: "Ik denk dat ik daar goed zou passen"

Door het verlies van Genk en de winst van Club Brugge en Standard, ligt de titelstrijd terug volledig open. De Limburgers kregen een mentale tik, maar staan er op papier nog altijd goed voor.

Ze verloren dan wel Alejandro Pozuelo, maar beschikken nog altijd over één van de meest kwalitiatieve spelersgroepen in de Jupiler Pro League. Joakim Maehle is één van die spelers die een surplus geeft aan het elftal van Philippe Clement. 

De rechtsachter was afgelopen zomer rondlopend wild voor buitenlandse clubs, maar Genk hield het been stijf. Onder meer een bod van Southampton van elf miljoen euro op de Deen werd achteloos van tafel geveegd.

Njet van Genk & Premier League-droom

"De interesse was heel concreet en ik was gecharmeerd, maar Genk zei meteen dat er van een transfer nu geen sprake kon zijn", zegt de Deense stoomtrein aan Het Laatste Nieuws. "Maar het was de beste keuze om bij Racing Genk te blijven."

Uitstel hoeft echter geen afstel te zijn. Maehle weet duidelijk welke competitie zijn voorkeur wegdraagt: "Ik denk dat ik met mijn atletische speelstijl goed zou passen in de Premier League. "

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties