Belhocine zonder schrik voor Jan Breydel: "Ik hoop dat mijn jonge spelers hiernaar uitkijken, hier train je toch elke dag voor?"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 14 reacties

Karim Belhocine hoopt dat zijn spelers ervan genieten zondag

Belhocine zonder schrik voor Jan Breydel: "Ik hoop dat mijn jonge spelers hiernaar uitkijken, hier train je toch elke dag voor?"
Foto: © photonews

Anderlecht zondag naar Jan Breydel... Wat gaat dat worden? In eigen huis is Club Brugge onder invloed van zijn publiek een natuurkracht. Karim Belhocine trekt er wel zonder enige angst naartoe. Je moet het de interim-coach nageven: hij steekt zich niet weg.

Nochtans had Marc Coucke al laten weten dat hij niet al te veel meer verwacht van de komende matchen. "Tja, ik begrijp hem ook wel, maar als coach kijk ik daar toch anders tegenaan. Er zijn nog vijf matchen te spelen en we willen elk van die matchen winnen. Niet dat we dat gaan doen, maar het is wel de instelling."

"Het is een belangrijke match zondag, onze laatste kans op Europees voetbal", aldus Belhocine. "En tegen Brugge is altijd speciaal. We willen op ons best zijn om een resultaat te halen. Dat we hun titelambities definitief de grond kunnen inboren? Het belangrijkste is mijn ploeg en dat we samen iets bereiken. We weten ook hoe sterk Club thuis is."

Ik heb groot vertrouwen in de ref van zondag

Inderdaad, Jan Breydel is een monster, dat hun ploeg vooruit kan duwen en de tegenstander kan afschrikken. "Of mijn jonge spelers daar last van gaan ondervinden? Ik hoop van niet, ik hoop dat ze ernaar uitkijken. Dit zijn toch de matchen waar je elke dag voor traint? Ik hoop dat opgetogen zijn met het vooruitzicht daar te mogen spelen."

En de scheidsrechters? Eric Lambrechts kreeg de match toegewezen. "Kijk, ik hoop dat we niet beginnen twijfelen aan onze scheidsrechters. Dat ze gaan beïnvloed worden door het thuispubliek, daar geloof ik niet in. Ik heb groot vertrouwen in onze arbitrage en in de ref van zondag. En als er fouten gemaakt worden, is er nog altijd de VAR."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties