Reactie Kwade Felice Mazzu na gelijkspel tegen Oostende: "Ik ga niets zeggen, maar..."

Simon Wauters
| 8 reacties
Kwade Felice Mazzu na gelijkspel tegen Oostende: "Ik ga niets zeggen, maar..."

Charleroi speelde zaterdagavond 2-2 gelijk tegen KV Oostende. Charleroi stond na negentig minuten nochtans nog op voorsprong, maar moest uiteindelijk toch vrede nemen met een puntendeling.

In een flauwe eerste helft werd er niet gescoord en die 0-0 stond ook na een uur nog op het bord. Na 61 minuten bracht Fashion Sakala de Kustploeg toch op voorsprong van op de stip.

Via Victor Osimhen en Gabriele Angella stonden de bezoekers twintig minuten later echter 1-2 voor. Charleroi leek op weg naar een vierde overwinning op rij, maar dat was buiten Robbie D'Haese gerekend. De twintigjarige invaller maakte er in blessuretijd alsnog 2-2 van.

Charleroi-coach Felice Mazzu had er achteraf flink de pest in. Hij reageerde dan ook behoorlijk cynisch.

“We verdienden hier altijd de drie punten”, aldus Mazzu. “Ik ga niets zeggen over de strafschop van Oostende. Ik ga niets zeggen over de vier minuten extra tijd. En ik ga niets zeggen over onze speler die op de grond lag op het moment dat Oostende de gelijkmaker scoorde.”

Waarmee hij natuurlijk meer dan genoeg had gezegd…