Ongelukkige timing voor start hoger beroep na matchfixingschandaal

Simon Wauters
Simon Wauters
| 21 reacties
Ongelukkige timing voor start hoger beroep na matchfixingschandaal
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Geschillencommissie Hoger Beroep moet zich binnenkort uitspreken over het lot van KV Mechelen en Waasland-Beveren naar aanleiding van het matchfixingschandaal.

De advocaten van KV Mechelen en Waasland-Beveren worden volgens Het Nieuwsblad dinsdagvoormiddag in Brussel verwacht voor de aanvang van het eerste luik van wat ongetwijfeld op een procedureslag zal uitdraaien. Ook enkele andere verdachten zijn dinsdag uitgenodigd. 

Beide teams riskeren degradatie naar 1B. KV Mechelen zou daar met twaalf strafpunten aan het seizoen moeten beginnen, Waasland-Beveren met zes.

Hoewel dinsdag enkel de kalender voor het verdere verloop van de zaak bekend wordt gemaakt, is de timing toch hoogst ongelukkig te noemen.

KV Mechelen traint om kwart voor twee een steenworp verderop in het Koning Boudewijnstadion, waar het woensdagnamiddag de finale van de Beker van België speelt tegen AA Gent.

We zijn alleszins benieuwd of de Geschillencommissie Hoger Beroep KV Mechelen woensdagnamiddag zal  verwachten in het bondsgebouw.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties