Kara reageert op de geruchten over mogelijk vertrek, andere verdediger mag wellicht gratis beschikken
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 3 reacties

Kara Mbodji reageerde na Anderlecht-Standard over een mogelijk vertrek bij de club

Kara reageert op de geruchten over mogelijk vertrek, andere verdediger mag wellicht gratis beschikken
Foto: © photonews

Anderlecht beschouwde Kara Mbodji vorig seizoen als een overbodige speler en stalde hem in de Franse competitie. Hij keerde echter vroeger terug dan verwacht en nu gaan er stemmen op dat hij de club voor een tweede keer in even veel jaar zou verlaten.

Kara reageerde bij Het Laatste Nieuws op dat transfergerucht in ontkennende taal. "Een vertrek is niet aan de orde. Ik heb nog een jaar contract en ik wil dat contract honoreren", klink het bij de Senegalese verdediger.

Kara trok vorige zomer op uitleenbasis naar Nantes. Na een akkefietje met de trainer mocht hij beschikken bij de Franse Kanaries en kon Anderlecht hem met een handigheidje terughalen. "Ik ben teruggekeerd nadat men te kennen had gegeven dat ik hier geen plaats meer had. Anderlecht is voor mij als een familie", besloot de 29-jarige Kara.

Een andere verdediger zou wel mogen beschikken bij paars-wit. Ivan Obradovic is op 30 juni einde contract en hoeft niet op een nieuwe deal te rekenen. Dat weet Het Nieuwsblad. De Serviër is sinds 2015 aan de slag in het Astridpark.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties