Pocognoli had zich een andere terugkeer voorgesteld: "Dit was problematisch"

Jordan Horwood Johan Walckiers
Jordan Horwood en Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 0 reacties
Pocognoli had zich een andere terugkeer voorgesteld: "Dit was problematisch"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zes maanden stond Sebastien Pocognoli geblesseerd aan de kant. Zondag, in de Clasico, mocht hij eindelijk nog eens van wat speeltijd genieten. Hij kon wel niet verhinderen dat zijn team ten onder ging.

Sébastien Pocognoli kon zijn teleurstelling niet wegsteken na de nederlaag in het hol van de leeuw. "Het is problematisch als je tegen elf beter speelt dan tegen tien. We konden ons spel niet opleggen en werden gedomineerd op het vlak van balbezit", was Pocognoli betreurd na de match.

Waar was ons karakter?

Begint de vermoeidheid er misschien in te slepen bij de Rouches? "Oké, we hebben Europees gespeeld, maar als je naar de top van het klassement mikt dan moet je er staan tot aan het einde van het seizoen. Ik heb geen zin om excuses te zoeken, want die zijn er simpelweg niet. Waar was ons karakter?" vroeg de linksback zich af.

De nederlaag buiten beschouwing gelaten was het wel een mooie dag voor Poco, die eindelijk nog eens op het veld stond. "Het doet me ontzettend veel deugd dat ik nog eens kon meedoen in een officiële wedstrijd, want het kon ook pas voor volgend seizoen zijn. Mijn dank gaat uit naar de medische staf, al had ik vandaag liever op een andere manier afgesloten", was het besluit van de Luikse aanvoerder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties